četrtek, 19. maj 2011

Skrivnost nič več!

Za vse tiste, ki niste razrešili velike uganke 

Kinopolis odhaja na Kino Otok!





















Torej, če malce artikuliramo -  skrajno prijazni organizatorji izolskega festivala so za vse člane kluba Kinopolis, ki bi kanili kreniti proti slovenski obali v upanju na dobršno mero kvalitetne in manj znane mednarodne filmske bere, pripravili Vikend paket aranžma, ki vključuje:

*   ogled vseh filmskih projekcij od petka, 10. junija do nedelje, 12. junija ;

*   brezplačno izkušnjo kampiranja v znamenitem (Š)kampu;

*   edinstveno priložnost, da izkusite festivalsko vzdušje in se okopate vsaj v soncu, če vam bo morje prehladno.



























Vse to, le za pičlih 15 evrov! 

Za dodatne informacije pišite na bojana.bregar@kinoteka.si!

Takole Kino Otok dela za vas :) Če pa bi tudi vi radi kaj naredili za Kino Otok, imate čas, voljo in kos kartona za štopanje proti Obali, potem si preberite naslednji razglas:

Otoški poziv prostovoljcem
Mednarodni filmski festival Kino Otok je že skorajda tu! Obzornice se bo letos dotaknil 8., za njo pa se za eno leto spet skril 12. junija. Da bi čas na obzorju čim bolje preživeli, pa potrebujemo tudi tebe! Ker je čas zasidranja že skorajda tu, imaš še zadnjo možnost, da se tudi ti odzoveš klicu in pridružiš skoraj stočlanski posadki prostovoljcev iz Slovenije in tujine. V kolikor te tovrstno prostovoljno delo na festivalu zanima, se nam lahko javiš na info@isolacinema.org. Pomembno je, da svojo prijavo vzameš resno – potrebujemo le brez zadržkov predane delavce, ki si lahko vzamejo čas v celotnem terminu festivala (tudi par dni prej in kakšen dan pozneje), podnevi in ponoči. Za prenočišče in prehrano festivalske ekipe v Izoli bo poskrbljeno.


There you go.
(No pun intended ;) ).

Čao!

Ni komentarjev: