torek, 28. december 2010

No Comment, no present

Huuuuh!

Komaj smo obračunali z enim debeluhom, že je za vogalom drugi. Dedek Mraz sicer nima več tako vplivnih sponzorjev kot njegov predhodnik. A vsaj nekateri se še zelo živo spominjamo vonja ovčje kože in šminke, ki se je počasi topila z njegovega obraza, medtem ko so nas roditelji posajali na dedkova kolena in hiteli s fotoaparatom ovekovečati radostni prizor.

"You talkin' 'bout me?"

Spomini, spomini.
Toda otrite si solzo nostalgije z lica, o srečni bralci tega bloga! Namreč, tudi če ste že prekoračili starostno mejo, po kateri sedanje dedkom v naročje ni več ljubko, niti primerno opravilo, boste pri nas še vedno upravičeni do svojega kinotečnega darila. Le malce se boste morali potruditi.

Nagradna igra Kinotečnega bloga

PRAVILA: Kot veste, je mogoče tale blogerska sporočilca kadarkoli ne le brati, temveč tudi komentirati.
Zato vas pozivam, da se v komentarjih razpišete o svojih željah za Kinopolisove klubske dejavnosti, ugodnosti in dogajanje za naslednje leto, ko bo klub tudi zares začel živeti v svojem polnem obsegu.
Zanima me, kam bi radi odpotovali z nami? Koga bi radi slišali in videli? S katerimi filmi bi se želeli ponovno seznaniti in katere morda prvič srečati?
Med oddanimi komentarji bom potem v prvem tednu januarja izbrala tri (bolj ali manj) naključne lastnike komentarjev, ki bodo nagrajeni s filmsko lepim presenečenjem.

PLUS 
Posebno lepo darilo bo pripadlo nekomu izmed tistih, ki ta blog berete kot spremljevalci. Če to še niste, lahko še vedno postanete. (Tipko za spremljanje najdete na desnem robu strani  --->).

V primeru, da se ne boste razgovorili niti trije, bodo darila ostala  pri Dedku Mrazu pri meni.
 
Ok, dovolj (samo)promocije za danes :)  Poglejmo, kaj je novega na Kinotečni in na filmski fronti. 

Od danes naprej vas razveseljuje nov Kinotečnik, najdete ga lahko že na zato namenjenih kotičkih po Kinoteki, od jutri pa tudi na običajnih mestih zunaj Miklošičeve.
Pred novim letom bo na sporedu obilo romantike, od Luči velemesta do Trgovine za oglom, "Veseli december" pa se bo iztekel ob prisrčnih animiranih Trojčicah iz Bellevilla ter ne tako zelo veselih Ljubimkah.

Sicer pa leto zanesljivo mineva in to lahko pomeni le eno - seznami, seznami, seznami. Najboljše sorte so seveda tisti, ki nas opomnijo, da smo umrljiva bitja ter da bomo kot takšni prej končali "6 feet under" kot si ogledali vse, kar je bilo v tej filmski sezoni ogleda vredno. Če si vseeno upate načeti ta oreh, vas bodo tile usmerili na pravo pot ...





Prihodnjič boste izvedeli, ob katerih filmih smo se to leto najbolj razgreli "programci".

Dotlej pa, vabljeni h komentiranju in ostanite v filmu, 

Bojana


6 komentarjev:

Lea pravi ...

Moja ideja: Za vse ljubljanske dijake,ljubitelje filmanja, Vas naprošam, da v novem prihajajočem letu organizirate kakšne filmske delavnice za dijake. :) Zanima nas vse, od pisanja scenarijev, snemanja in montaže filma ter samega ogleda. Skratka, vse kar je v povezavi s filmom.

Lep pozdrav in srečno novo leto:)
Pa upam, da sem bila pridna in mi dedek Mraz kaj prinese!

Lea

Kinotečni blog pravi ...

Hej Lea!

Pridna! Tole je super ideja!
Definitivno pade kakšna filmska delavnica, poleg bolj teoretičnih po možnosti tudi kakšna praktično naravnana. In obljubim, da bo tudi dijakom prijazna :b

Eno vznemirljivo filmsko novo leto tudi tebi in ... Dedek Mraz likes!

mojcka pravi ...

Kam bi rada odpotovala s Kinoteko? V Pariz na obisk Francoske kinoteke. :)

Kinotečni blog pravi ...

Jaz tudi ;b
Se bomo potrudili!

Eva pravi ...

Peljite nas na obsik k prijatelju Q. Tarantinu! :)

Kinotečni blog pravi ...

Ah, zagotovo bo že sam nekoč prišel do nas ;b