torek, 21. december 2010

Vsakdanje norosti

Oj!

Najprej - če boste danes ne utegnili priti na retrospektivo Vaska Preglja, vas vabimo na reprizo jutri ob 19.uri ter na nadaljevanje ob 22h. Mimogrede, vabljeni ste seveda tudi tisti, ki pridete že danes. Jutri vas ob prvi projekciji namreč čaka še predavanje, ki ga lahko (sodeč po insajderskem namigu našega šefa Jurija) še posebej toplo priporočimo vsem, ki se ukvarjate z režijo, ali pa bi to radi počeli.

In zdaj nekaj povsem drugega. 

... ne, ne,ne ,ne ... ne!





















Kot morda že veste, se je Kinoteka pred kratkim lotila prenavljanja spletne strani (juhuhu), in četudi se na strani http://www.kinoteka.si/ že dogaja, verjetno pogrešate povezavo do mesečnega programa ali še kakšno drugo informacijo. Za te nevšečnosti se vam iz dna srca opravičujemo in vas vabimo, da se pridružite naši iniciativi za gojenje pristnejših odnosov med Kinoteko ter njenimi obiskovalci; pokličite nas, poiščite nas v pisarni in pocukajte za rokav, pišite nam na mail, na Facebook, na tale blog ... 

Isto velja za Kinopolis - iz tehničnih razlogov še ne moremo včlanjevati novih članov, zato vas prosimo za dodaten kanček potrpežljivega čakanja, v vmesnem času pa vse zainteresirane vabim v našo toplo pisarno na Miklošičevi 28, kjer boste deležni nadaljnje tolažbe v obliki informacij o članskih ugodnostih. Uradne ure Kinopolisa so vsak dan od 18. do 20. ure, ob torkih in četrtkih pa pisarniško mizo gulim že od 15. ure naprej.

Preostane vam, da se zleknete se v udobni članski kotiček naše kavarne in pobrskate po zbirki filmske literature, počakate na naslednjo predstavo, kupite karto pri naši ljubki blagajničarki Marti (omenite ji, da nameravate postati Kinopoličan/ka!) in uživate, pogreznjeni v žametne sedeže Dvorane Silvana Furlana. 
V novem letu pa s polno močjo naprej! 

Toliko za danes, ostanite v (prazničnem) filmu, 
Bojana



Ni komentarjev: